geluk·katten

5 jaar Dibbes!

Ik ben Dibbes.
Mijn hoofd is leeg.
Ik heb geen zorgen.
Mijn buik is vol.
Het bed is zacht.
Mijn bak is gevuld.

Ik heb een huis.
Gevuld met mensen
die mij knuffelen
en aaien.
Die mij zien.
Die mij zagen
toen niemand mij zag.

Ik heb nu een naam.
Ik ben Dibbes.
Ik ben thuis.

(Vandaag vieren we het 5 jarig jubileum van Dibbes als huiskat!)

24 gedachten over “5 jaar Dibbes!

 1. Wat een lief berichtje. Heerlijk voor Dibbes en voor jullie. Vindt Dibbes ook zo’n leuke naam. Hier zijn ze wat ingewikkelder 🙂 Eppelfleppie, Pippieloen en de oudste heet Stinky (en dat is niet voor niets. Als die op de bak geweest is, wil je hem altijd zsm schoonmaken. Pfffft!)
  Hoop nog lang van je poezen- en andere verhalen te mogen genieten!

  Geliked door 1 persoon

 2. Destijds roerde het verhaal van Dibbes me, en nu weer. Wat een fijn jubileum.
  En na Dibbes straks dan ook Gerrie.
  Realiseer me ineens hoe lang ik al weer bij je lees, Martine, dat is nog van “voor Dibbes”

  Geliked door 1 persoon

 3. O Dibbes wat fijn voor je! Die mensen boffen maar dat ze jouw mensen mogen zijn ;-).
  Ik ben Loki, al luister ik beter naar de naam poessss. Ik heb ook zo’n lekker wollig vol buikje, net als jij. Ik mag nu al 3,5 jaar genieten van een fijn thuis.
  Geniet van je jubileum.
  Kopje,
  Loki

  Geliked door 1 persoon

 4. Die mij zien.
  Die mij zagen
  toen niemand mij zag…

  Lieve Martine, gefeliciteerd met jouw lieve Dibbes. Die tekst die ik hier net van jou las ontroerde mij en ik kreeg tranen in mijn ogen, want het is zo waar. Die mij zagen toen niemand mij zag. Het is bijna een bijbeltekst…. Vond elke hond of kat maar een huis zoals jij die aan jouw beestjes geeft!
  Carola

  Geliked door 1 persoon

 5. Gefeliciteerd Dibbes! Tof dat jij ook zo’n gouden mandje met goed personeel hebt gevonden! Ik heb ook zo’n mandje ik ben een al 3 jaar in Nederland ze hebben mij 2 jaar geleden van de straat geplukt in Roemenië! Toen werd ik ineens gewassen geknipt en mensen deden ineens lief tegen dat was wel wennen. Toen in Nederland kwam ik bij een vrouw met 2 kinderen terecht en die vrouw noemt mij allerlei koosnaampjes en kriebelt mij als ik lekker op mijn rug lig te dromen. Ook haalt ze elke week nieuwe botjes en koekjes voor mij. Ik heb een huisje(bench) met een dik dekbed erin erover heen een deken want dan tocht het niet voor mij. Een mandje in de voorraadkast met een kussentje en een schapenvachtje want dan ik me heerlijk in oprollen! Ook mag ik op de bank (heb daar mijn eigen kussentje) alleen als ik leg te rollen in mijn vrouwtje haar bed vindt zij dat niet leuk (ik zie dat ze het leuk vindt maar ja het mag dan toch niet). Nou fijn om te lezen dat jij het ook zo naar je zin hebt! Poot van mij Bono en oja ook groetjes van mijn personeel genaamd Mina

  Geliked door 1 persoon

 6. Gefeliciteerd lieve Dibbes. Je had het niet beter kunnen treffen. Volgens mij ben je in de kattenhemel terecht gekomen. Een heerlijk plekje heb je gevonden. En je bent liefdevol opgenomen.
  Bofkont!

  Liefs Joanne

  Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s