algemeen·Geen categorie

Oproep

Onderstaand een oproep van Anil van der Zee, een ME patiënt die dringend hulp nodig heeft.

Dit is dus wat er gebeurt met ME patiënten die geen enkele zorg en ondersteuning krijgen vanuit de WMO of gemeente.

Anil is al zeer ernstig ziek, een verdere achteruitgang zou desastreus zijn.

Als je iets weet, stuur mij dan een bericht (aanminofmeer@gmail.com). Je kunt ook naar de FB account van Anil van der Zee gaan en zo met hem in contact komen.

——————————

OPROEP!!! ‬ DRINGEND!!!

‪Wie heeft of weet voor mij als ernstig zieke en bedlegerige ME patiënt per direct (uiterlijk 14 april) een tijdelijke (ongeveer een maand) woning in Amsterdam? Uiteraard is een vergoeding mogelijk. Een tijdelijke ruil zou ook super zijn.

Er zijn verbouwingen in en rondom mijn huurwoning begonnen die een jaar gaan duren. Omdat de overlast daarvan in mijn situatie ondraaglijk en desastreus zijn voor mijn gezondheid en tot permanente achteruitgang kan leiden, kan ik niet langer in mijn eigen woning verblijven.

We gaan een geluidsisolatie cabine installeren maar dat duurt vanaf nu nog 6 weken. De woningcorporatie kan op dit moment geen oplossing kan bieden..

Wat ik zoek is:

*Een rustige woning. Geen rennende kinderen, muziek of natuurlijk verbouwing. Kamers jammer genoeg geen optie!

*Graag niet meer dan 1 trap omhoog. Zelfs met brancard zal dit te zwaar zijn voor mij.

*Graag in de buurt van Amsterdam Noord omdat reizen ook erg zwaar is.

Neem graag contact op dan stuur ik alleen het nummer door van mijn beste vriend. Ik moet dringend rusten vanwege de stress.

Groetjes en bij voorbaat dank,

Anil ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🙏🙏🙏🙏

2 gedachten over “Oproep

  1. Ha Martine,
    Mooi dat je de oproep doorzet, lijkt me wel een uitdaging om zo’n plek te vinden met alle restricties. Is het geen idee om met behulp van go-fund me een appartement te huren voor Anil voor deze periode? Bijv in een short stay hotel.

    Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s