Geen categorie·leven met ME·ME-Awareness

Gent

Lieve mensen, vanmiddag ben ik in Gent aangekomen. Morgen bezoek ik zoals jullie weten de expo ‘ME in woord en beeld’, waar ik ook een bijdrage aan mocht leveren . Vanmiddag zijn we even gaan kijken naar de Millions Missing actie in het centrum. Daar stonden 50 paar schoenen die symbool staan voor mensen die missen in hun eigen leven. Naast elk schoenenpaar was er een briefje met een persoonlijke getuigenis van patiënten. Was indrukwekkend!

Nu vol met indrukken en ik ga even instorten. Morgen toch ook voor mij een inspannende dag door de expo. Wat scheelt is dat M. en ik nu samen zijn. We zitten in een heel rustig en fijn huisje en qua tempo hoef ik dit weekend alleen maar achter mijn eigen energie te sjokken.

Fijn weekend allemaal!

8 gedachten over “Gent

  1. Van al je berichtjes afgelopen week ben ik stil geworden. Je schrijft het zo goed op en het frustreert me dat ik geen idee heb wat ik je terug wil zeggen. Laat staan dat ik die lui bij het uwv, de regering, in de behandelkamers tot actie aan kan zetten.
    Maar weet dat er aan je gedacht wordt, op de fiets, op mijn werk, bij een borrel, de film. Van die dingen die heel gewoon zijn, maar waar jij door je ziek zijn niet aan mee kunt doen. Dat bewustmaken heb je heel goed voor elkaar gekregen!
    Fijn weekend

    Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s