leven met ME·ME-leven·PEM

Spoedcursus ME voor beginners


In deze aflevering PEM, adrenaline en rust.

Geschreven tijdens een adrenalinerush 🙈.

7 gedachten over “Spoedcursus ME voor beginners

 1. Jeetje, dit is zó duidelijk!! Ik print hem uit en doe hem in mijn zorgmap (de map voor de mensen die hier komen voor de zorg en het huishouden). Ook voor mijn zoon (milde ME) van 16 een heel goede dit, want hij is vaak zo high op de adrenaline dat hij niet wil geloven dat hij moet uitkijken. ( JE kent het wel)). De crash komt dan uiteindelijk keihard en hij snapt dan niet waar het vandaan kwam (opstapeling). Ben er heel blij mee, dank je dat je het zo helder kunt verwoorden elke keer! X Sanna

  Geliked door 1 persoon

 2. Dank je wel .Nu krijgen we nog een handleiding ook 😉 En inderdaad ik vroeg me al af .Dat heeft haar een energie gekost . Af kicken van mij zelf .mijn gedrags patronen, vind ik nog steeds het moeilijkst .Zeker met een, maar laats kon je toch wel ,omgeving .

  Geliked door 1 persoon

 3. Zo goed beschreven! “Fijn” om te lezen dat er meer mensen zijn die precies hetzelfde beleven (heel veel mensen helaas, en ik wens het niemand toe…).
  Ik heb elke ochtend een reminder op m’n telefoon om te waarschuwen voor adrenaline en ik zet daar nu een link naar deze slides bij.
  Bedankt voor het zo nuttig gebruiken van je adrenaline, maar nu: echte rust!

  Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s