CCI/AAI

Operatie vriendin en lotgenoot

Ik ken Erica Ganzevles-Groot Zwaaftink sinds een paar jaar. Ze is een vast en waardevol onderdeel van mijn online leven geworden.
In deze tijd heb ik haar “zien” verslechteren. Onder meer vanwege helse nekpijnen.

Haar man schrijft: “De nekpijn werd steeds erger en ook de neuroloog kon op een MRI-scan geen afwijkingen vinden. De pijn werd zo erg dat ze nu niet meer rechtop kan zitten. Het voelt alsof haar nek haar hoofd niet kan dragen. Als ze even rechtop zit, krijgt ze naast erge nekpijn ook hoofdpijn. Ze wordt duizelig, misselijk, heeft last van hersenmist en concentratie- en geheugenproblemen. Ze brengt haar dagen liggend op bed door, op haar zij, want ook op de rug liggen is te pijnlijk voor de drukpunten op het achterhoofd.”

De reden van haar nek problemen: CCI/AAI. Ook Erica is een van de pechvogels die een operatie aan haar nek nodig heeft, uitgevoerd in Barcelona. Niet vergoed door verzekeraars 😔.

“Tijdens deze operatie wordt haar nek vastgezet. Door deze ingreep zal ze haar hoofd ca. 50% minder kunnen bewegen. Wel kan ze hierdoor weer rechtop zitten, iets wat ze nu helemaal niet meer kan.”

Natuurlijk heb ik gedoneerd. Misschien kan jij ook wat missen? En zo niet, misschien kun je wel bijdragen door dit bericht te delen? ❤️🙏

https://www.geef.nl/nl/actie/help-erica-overeind/donateurs?ref=geef-sharebutton

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s