leven met ME

Erbij zijn

Fluister mijn naam
op elke mooie plek
waar jij bent.

Schrijf Martine
in het zand
op het strand.

Verstop briefjes
met goede wensen
voor mij in het bos.

Zing op straat
zo vals als je kunt
in mijn plaats.

Denk aan mij
bij wat je ziet
en wat je beleeft.

Reis met mij
in jouw hart
de wereld rond.

Wil je,
kun je
doe jij dat?

12 gedachten over “Erbij zijn

 1. Jazeker Martine!
  Vandaag bibber je een beetje mee op de bank want het is guur. Maar binnenkort zit je weer bij me in het zonnetje en kijken we het groen uit de grond.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jazeker Martine. Ik ga dat doen. Ben binnenkort in je woonplaats en ga dat daar dan ook doen. Ik ben dan op het Breed op bezoek bij familie.
  Maar tussendoor denk ik ook aan jou en ik bid voor jou. Dat er ineens iets is dat zij ontdekken en dat dan gaat werken! Ik vergeet je niet en zolang wij allen aan jou denken word je nooit vergeten. En ik schrijf je naam in de lucht voor het universum. En steek af en toe een kaarsje op.
  💖❤ Carola

  Geliked door 1 persoon

 3. Ja, dat doe ik trouwens al lange tijd. Regelmatig moet ik aan je denken als ik dingen doe of zie. Toegegeven, ik “gebruik” je ook als relativeringsmethode voor mijn eigen problemen. Dat heb ik erg nodig en het werkt voor mij. De andere dingen zal ik de komende week voor je doen, behalve het zingen op straat, dat lijkt me geen goed idee…

  Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s