leven met ME·tekenen

Veiling voor onderzoek naar ME/CVS

Tekst overgenomen van de Vlaamse patiënten organisatie 12ME: https://bit.ly/3Aqdq0G

“Voor de creatieve markt van 11 september in Gent maakt ernstig zieke ME-patiënte Martine momenteel een paar kleine werkjes om daar te verkopen.

Enthousiast en gul als ze is, veilt ze ook dit prachtige werk van haar, 24x32cm op 300gr aquarelpapier. Martine tekent liggend in bed met posca-stiften.

Bieden kan via fb onder de post van 12 ME. Op 11 september, de dag van het marktje, eindigt deze veiling om 17u en krijgt de bieder met het hoogste bod dit werk thuisgezonden. Als je ziet dat er hoger is geboden dan jij kan/wil betalen, zet toch zeker je bod erbij, voor het geval we de hoogste bieder niet kunnen bereiken.

Het bedrag gaat integraal naar biomedisch onderzoek naar ME/CVS, naar het Open Medicine Foundation.

Hierbij meer info over het creatief marktje, als het je lukt, kom zeker af: https://fb.me/e/2GnA2DgX7

Bedankt Martine Min of Meer 🙏🏼”

Noot Martine: bieden kan onder deze post https://bit.ly/3Aqdq0G

mocht je mee willen bieden maar geen fb hebben, stuur dan een mail naar aanminofmeer@gmail.com

Een gedachte over “Veiling voor onderzoek naar ME/CVS

  1. Het maakt mij altijd zo boos . Dat er in deze tijd gebedeld moet worden voor en door zieken . Ik schoot wel in de lach .Want dan zie je er tenminste uit als een vrolijke en guitige en uit dagende bedelares .

    Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s