rouw·verdriet

Niet in PraagIk ben niet in Praag, waar ik wel wil zijn. Buitengesloten door de ME. Naarmate dit weekend dichterbij kwam, heb ik het besef dát ik er niet bij ben, verborgen onder een dikke laag van niet willen zien. Bijna als een korst.

Vanmorgen vroeg toen ik wakker werd, was de korst verdwenen en voelde ik intens: ik ben niet in Praag. Mischa bezoekt Sem en Rixte en ik ben er niet bij. Ik mis dit. Ik mis het. Ik mis mijn leven. Alles wat er nog staat te gebeuren. Ik mis mezelf.

11 gedachten over “Niet in Praag

  1. Wat een rotziekte. Zo ontzettend naar om het leven dat je wil leiden, domweg niet mogelijk is. Lastig om troostende woorden te vinden, misschien hoeft dat ook niet en mag je verdriet en boosheid over wat niet kan bestaan. 🤍🖤

    Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s