leven met ME·mantelzorgers

Hoe ging dag twee?De dag werd vooral beheersd door pijn en pijnbestrijding en als gevolg daarvan stond ik door de pijnmedicatie behoorlijk op mijn kop op een gegeven moment. Ik werd er wat hyper en vrolijk van.

Dit middel gebruik ik alleen in nood maar ’t was wel effectief.🙈

Eigenlijk was de dag uiteindelijk op de pijn na, best oké. Ik heb na de ochtendtaken veel gerust en twee afleveringen van een serie gekeken. Zelfs heel even getekend.

Daarna kwam vriendin Ingrid al weer. Ik kreeg een heerlijke chili-ovenschotel. We hebben ook fijn gepraat. Natuurlijk veel te lang voor mijn kunnen dus dat bezuur ik vandaag. Maar het was lang geleden dat ik zo heerlijk zorgeloos contact had met haar.

Straks komt zus. Die blijft tot dinsdagochtend. Dan moet ik alleen nog door tot dinsdagavond en dan staat de man al weer op de stoep, met kind en aanhang ❤️.

Ga ik me nu eerst uit bed hijsen om de veestapel te voeren.

4 gedachten over “Hoe ging dag twee?

  1. Je weet niet half hoe blij ik voor je ben dat ik dit lees. Dit is de eerste keer na een hele tijd dat ik lees dat je deze kleine dingen vandaag doet en kán doen! Wat is dat fijn om dat te lezen…… ik denk nog vaak terug dat je helemaal niets meer kon en altijd maar in bed moest liggen. Het feit dat je een praatje kan maken met Ingrid vind ik al geweldig…..
    Gewoonweg heerlijk die hele kleine dingen maar die al zó’n wereld van verschil maken.
    Veel liefs, Carola

    Geliked door 1 persoon

  2. Tis even afzien om het nu met anderen te rooien, maar het vooruitzicht om dinsdag je zoon weer te zien lijkt me super voor je. Is ie weer lekker in/dichtbij het nest. 😉

    Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s