gezondheid·persoonlijk

Updeet ziekenhuis

Dank je wel voor de lieve reacties! Ik heb dan weliswaar geen hartelijke buurvrouw maar mijn lezers zijn des te hartelijker!

In het ziekenhuis viel het me wat tegen. Ze weten niet wat het is, de kleurt baart ze wat zorgen (blauw) en dat doet vermoeden dat er een verband is met de slagader op die plek. Het zou kunnen dat het een ganglioom is die onder de slagader doorloopt en daardoor blauw verkleurt. Maar dat testen kunnen ze niet, gezien de plek.

Maandag moet ik terug voor een echo, dinsdag voor de uitslag. Als het weg moet worden gehaald dan niet poliklinisch maar in een operatiekamer. Dat is nogmaals vanwege de risicovolle plek. Tja. Ik ga de fietsenmaker maar eens bellen want die fiets heb ik nu toch wel echt nodig komende week ;-).

28 gedachten over “Updeet ziekenhuis

 1. He gets, wat een akelig gevoel kan zo'n buurvrouw je bezorgen!! Ze zal toch weten dat je niet zomaar, zonder reden aanbelt voor zo'n “dienst”?! Maar goed, gelukkig zijn er ook mensen die wél meedenken en ben je idd gelukkig met je lieve M. getrouwd en niet met deze b#^tch. Hopen dat alle rompslomp mee valt en de uitslag natuurlijk ook! Sterkte! groetjes Esther

  Like

 2. Oh wat vervelend Martine, hopelijk valt het allemaal nog mee komende week!
  Sjonge zeg, wat een vriendelijke buurvrouw heb je….maar niet heus…
  Sterkte!

  Like

 3. Wat goed dat je het hebt laten onderzoeken. Nu even spannende dagen tot de uitslag!
  Kan er ook nog wel even bij……. niet dus.
  Meid, ik wens je heel veel sterkte met het wachten op de vervolg onderzoeken en de uitslag. En intussen lekker genieten van alle lieve lezers en je buurvrouw links (of rechts) laten liggen. Helaas bestaan er van zulke mensen.

  Like

 4. Goed dat je gegaan bent. Je weet tenslotte maar nooit.
  Succes maandag. Hoop dat je er snel van verlost bent.
  P.s. een goede buur is heel wat waard, jammer dat je zo te woord bent gestaan 😦

  Like

 5. Jeetje het gaat van kwaad tot erger. Doet me denken aan mijn Lief die dacht de vetbult in zijn hals even door de huisarts te laten verwijderen. Dat ging dus mooi niet door vanwege de plaats zo vlakbij zijn halsslagaders en werd uiteindelijk een poliklinische opname. Succes met de hele toestand.

  Like

 6. Wat een vreselijke buurvrouw, alleen even een fiets lenen hoe erg kan het zijn……..het lijkt wel of je om haar pincode vroeg….
  Héél veel succes en sterkte maandag en dinsdag en hopelijk ben je er snel vanaf!

  Like

 7. Jammer van de buurvrouw 😦 Wel fijn dat er nu verder onderzoek wordt gedaan. Hopelijk is je fiets dan weer klaar of je man weer standby 😉

  Like

 8. Ik wens je veel succes en sterkte maandag en dinsdag in het ziekenhuis.
  We duimen voor je voor een goede uitslag.
  Ik hoop tevens dat je je eigen fiets dan kunt gebruiken,
  Sterkte en een prettig weekend.
  AJ

  Like

 9. Heel veel sterkte met alles. En goede moed. Ik probeer tegenwoordig stressie situaties te zien als een extra training voor de Amygdalia.
  En dan nog even te doen ook 😉 Liefdevol toespreken 🙂 Maar soms is lekker opfokken ook zo lekker 😉
  Heb jij ook het idee dat van te voren even wat extra trainen /mediteren helpt om de boel wat af te toppen ?
  Groet Irma

  Like

 10. Mmm, ik heb zo'n gevoel dat je die vervolgdingetjes niet samen met de buurvrouw gaat ondernemen. Leuk al die lieve lezeressen, maar heb je geen vriendin in de buurt? Niet alleen handig, maar ook veel gezelliger. Sterkte! En goed je ogen de kost geven in het ziekenhuis. Daar is het altijd te gek voor woorden (zowel in positieve als in negatieve zin). Ik voel een aantal hilarische blogjes aankomen…

  Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s