algemeen·vakantie

Weer thuis

Zaterdagavond kwamen wij thuis van twee weken vakantie. Het voelde alsof ik veel langer was weggeweest. We zaten daar in zo’n absolute stilte dat het nu even flink wennen is om weer allerlei omgevingsgeluiden te horen.

De terugreis ging soepel maar hakte er wel erg in, zeker ook omdat het op ons vakantieadres al een paar dagen rond de 32 graden was. En nu ook de hitte hier. Ik was van alles van plan maar de realiteit is dat ik pas gisteren met hulp van de man mijn tas uitpakte. Andere dingen moeten even wachten, zoals mijn scootmobiel ophalen die ik bij mijn moeder in de schuur heb gezet en bloed prikken. Dat laatst zal wel volgende week gebeuren.

Nu eerst bijtanken. Gisteren en eergisteren had ik echt een PEM, vandaag voelt t iets beter. Nu is t zaak niets te doen en bij te tanken.

Tijdens de vakantie las ik meer dan 2000 pagina’s. Omdat ik weinig kon doen, heb ik vooral gelezen en dat is natuurlijk geen straf. Ik had heerlijke boeken bij me, ik zal binnenkort reviews plaatsen.

Bij thuiskomst troffen we drie stralende katten aan. Gerrie begon letterlijk te gillen van blijdschap. Dibbes kon niet stoppen met kusjes en neusjes geven en zelfs Moos die toch heel afstandelijk kan doen, liet zich helemaal gaan. Alleen Smoes had er geen zin in maar trok na een paar uur weer bij en nu ben ik inmiddels weer zijn liefste mens.

Man en kind zijn vandaag voor het eerst weer naar werk en school gegaan en dat is een beetje vreemd nu. Maar ook wel goed om weer te kunnen opladen en ontprikkelen. Ik merk dat het weg zijn weliswaar fijn is, maar ook enorm prikkelend en belastend. Toch slaat de balans nog steeds door naar fijn, dus hoop ik volgend jaar toch weer weg te kunnen gaan. Zo lang het kan, doen we het.

11 gedachten over “Weer thuis

  1. Ah, wat fijn dat de katten zo enthousiast reageerden op jullie thuiskomst. Zo lief!!
    Het kan ook anders (hebben wij eens meegemaakt): mijnheer negeerde ons volledig bij thuiskomst en ging prompt bij de buren om eten zeuren 😅 Gelukkig was dat maar één vakantie zo, de laatste jaren is hij ook dolgelukkig!

    Geliked door 1 persoon

  2. Klinkt als een fijne vakantie, vooral dat lezen. En de rustige omgeving. Hoop dat het je meer rente geeft dan banken momenteel uitkeren.

    Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s