leven met ME·ME-leven

ME in woord en beeld

Op 12 mei was er een bijzondere expositie in Gent, ME in woord en beeld. Ik schreef er al eerder over. Meer dan 30 kunstenaars lieten daar zien welke impact ME op hun leven en dat van hun omgeving heeft. Ik nam ook deel aan deze tentoonstelling en heb hem zelfs bezocht! (een erg enerverende toestand voor mij die wel weer enkele weken hersteltijd heeft gekost, maar het was het meer dan waard).

Inmiddels is er een digitale catalogus verschenen waarin een selectie van de tentoongestelde werken te zien is. Misschien vinden jullie het leuk deze te bekijken?

Catalogus ME in woord en beeld

in verband met copyright laat ik alleen hier even een voorbeeld van mijn eigen werk zien

Een gedachte over “ME in woord en beeld

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s