leven met ME·ME-Awareness

En dan nu een liedje…

‘See ME’

De zeer creatieve en actieve Vlaamse patiëntengroep 12ME, ME-patiënt Robin De Man én zijn zoon Seppe presenteerden in deze ME Awarenessweek de cover ´Chasing Cars´ van Snow Patrol. Een prachtige versie die de situatie van ME-patiënten echt recht doet. Ik mocht middels een foto een kleine bijdrage leveren (jullie zien me bijna aan het eind). Zo ziet ons leven er uit. Als dit niet raakt en overkomt, dan ben je naar mijn bescheiden mening een ijskonijn.

12ME schrijft over deze actie:

“Robin De Man herschreef dit nummer en vraagt met een rakende tekst meer erkenning en bekendheid voor patiënten die lijden aan ME/CVS. Zijn zoon, Seppe, bezorgt ons kippenvel met zijn warme, indringende stem en gitaarwerk. De clip met sprekende beelden van patiënten uit België en Nederland en het beklijvend nummer vertelt het verhaal vanzelf.

Gelieve de foto´s van deze clip niet te kopiëren of vermeerderen.”

(video en citaat met toestemming van de betrokkenen gedeeld)

10 gedachten over “En dan nu een liedje…

 1. Indringend, confronterend maar zo mooi! Ik hoop zo voor alle ME-patiënten dat er meer onderzoek gedaan wordt opdat jullie een beter leven krijgen ❤️

  Geliked door 1 persoon

 2. Mooi en triest tegelijk! Jij ook heel veel sterkte.
  Ikzelf heb een lichte vorm van ME en ik heb Lyme. Maar nog niet (geheel) bedlegerig. En ik besef uit jou verhalen dat dit zomaar kan veranderen. Dus ik pas goed op mezelf en hopelijk blijf ik zo binnen de grenzen.
  Mar

  Geliked door 1 persoon

 3. Jij bent toch ook op 0.44 ? Ben je twee keer te zien. Ik volg de me awareness site op facebook,
  Zo indrukwekkend al die verdwenen mensen die langs komen 😥😥😥

  Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s