leven met ME·ME-leven

Een slap aftrekselEr ligt een vreemde vrouw
In mijn bed
Die doet alsof ze mij is!

Ze lacht wat
Praat wat
Schrijft wat
Huilt wat
Doet haar dingen
En ondertussen
Schuift ze mij
(Het origineel!)
Geniepig en beslist
Het bed uit

Daar lig ik
Onder het bed
Te luisteren
Naar dat slappe aftreksel
Dat doet alsof ze mij is

Niemand die het merkt
Niemand die het ziet
Maar ik weet
Dat zij niet mij is
Een grof schandaal
En dat is het

©MinofMeer 🍀

16 gedachten over “Een slap aftreksel

 1. Er ligt een sterke vrouw in je bed
  die af en toe, dat kan niet anders
  een slap aftreksel wordt
  van de sterke vrouw.
  En dat mag
  ‘n mens kan en hoeft niet
  altijd sterk te zijn!
  ❤️❤️❤️

  Geliked door 1 persoon

 2. Dan kijk je toch echt in de verkeerde spiegel, want wij zien juist wel die innerlijke sterke vrouw. Die uit alle uitingen die je hier achterlaat diepe indruk maakt. Ze is voor mij (en ik durf te stellen de meeste hier) duidelijk aanwezig.

  Geliked door 1 persoon

 3. Schandalig, hoe durft ze! Zal ik een boa sturen om haar weg te jagen? 😉
  Nee, serieus, ik snap je maar al te goed. Na de laatste chemo kon ik er ook alleen maar bij liggen als een uitgewrongen vaatdoekje. Met een kale kop en een mager bekkie… Was ook net of ik iemand anders was geworden. Maar jij bent gewoon JIJ, en ik hoop zo voor jou dat er weer betere tijden komen zodat je het ook weer zo kunt voelen.
  X

  Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s