Geen categorie·leven met ME

Verlanglijstje voor mijn verjaardag

Lieve mensen,

Binnenkort ben ik jarig en het grootste cadeau dat jij mij kunt geven is mij te helpen geld in te zamelen voor biomedisch onderzoek naar ME. Zoals je weet zie ik het als mijn missie meer bekendheid aan ME te geven, te vertellen hoe het is om te leven met ME.

Maar, er is ook geld nodig! Ik zamel geld in voor Open Medicine Foundation, een zeer belangrijke organisatie op het gebied van internationaal biomedisch onderzoek naar ME. Jouw eventuele donatie maakt een verschil, ongeacht het gedoneerde bedrag. Alle beetjes helpen.

Ik leef sinds 2008 met ME en ben steeds meer achteruitgegaan. Voordat het biomedisch onderzoek in Nederland op gang komt, zijn we wel even verder, ook al weet ik dat er achter de schermen keihard wordt geknokt. Maar ondertussen lig ik 24 uur per dag plat, meestal in het donker. Dus dacht ik, wat kan ik doen. Ik kan schrijven en dat doe ik al. Maar ik kan ook geld inzamelen!

Waarom zou je doneren? Miljoenen mensen hebben ME, liggen in het donker, levens staan in de wacht. We wachten op een behandeling die uit meer bestaat dan symptomen onderdrukken.

Help jij mij? Ik heb hieronder wat informatie over Open Medicine Foundation bijgevoegd.

“Invest in accelerating collaborative medical research to find effective treatments and diagnostic markers for ME/CFS and related chronic complex diseases. Keep the community informed by disseminating information on current research projects and results Bring together thought leaders from around the world to brainstorm and set up targeted initiatives to tackle difficult-to-treat diseases Encourage and engage the patient community to take an active role in their own healthcare”

Meer informatie over OMF vind je hier: https://www.omf.ngo/

Ik heb nog nooit iets via het blog voor mezelf gevraagd. Wel voor zielige katten en honden, lotgenoten die geopereerd worden. Nu vraag ik geld voor mijzelf. Want zo voelt het. Hoe meer biomedisch onderzoek naar ME wordt gedaan, hoe sneller ik wellicht perspectief heb op een beter leven.

Je kunt doneren via deze link naar Facebook:
https://www.facebook.com/162449310578582/posts/1702781539878677/

Heb je geen fb, dan kun je mij mailen en geef ik je mijn rekeningnummer. Ik stort jouw donatie dan via Facebook door. Mijn mailadres is aanminofmeer@gmail.com.

8 gedachten over “Verlanglijstje voor mijn verjaardag

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s