leven met ME·ME-leven

Ik sta aan

De dag staat aan!
De week staat aan!
Ik sta aan!

Vol plannen en wensen,
en vol besef van de realiteit.
Dus weet ik inmiddels
als de dag ZO aanstaat
en ik ZO aansta,
dan moet ik mezelf
tijdens de dag
wat vaker uitzetten.

Zodat het aanstaan
niet een uitdoven wordt
waar geen reanimatie voor is.

Dus ga ik van start,
ik kruip de week in
en haast me langzaam
naar wat op mij wacht.

12 gedachten over “Ik sta aan

  1. Even reactie op je vorige blog. Mijn vriendin die heel ziek is vindt het ook zo fijn om ieders avonturen te horen en kan er echt van genieten. Ze vind dat ik zo goed kan vertellen en dan beleefd ze het toch een beetje mee. Ook wil ze oprecht weten hoe het met mij gaat en vertel ik dat ook gewoon. Nu ken ik haar heel goed dus weet dat dit kan maar kan mij voorstellen dat het voor sommige mensen moeilijk is om te vertellen over een gekneusde voet of weekendje weg.
    veel liefs van mij voor jou en de poezen.

    Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s