Geen categorie·leven met ME

Kaartverkoop voor het goede doel

De Belgische vereniging 12ME en lotgenote en kunstenares Mascha Delena hebben de handen ineen geslagen om geld in te zamelen voor de Open Medicine Foundation (OMF). Dezelfde instelling waarvoor ik vorig jaar voor mijn verjaardag geld inzamelde.

Speciaal voor 12ME heeft Mascha van zes van haar kunstwerken kaarten ontworpen met verschillende, uniek gedecoreerde, achterzijden. De kaarten gaan vergezeld van bijpassende gekleurde enveloppen.

Door de aankoop van deze prachtige set kunstkaartjes steun je het biomedische onderzoek naar de ziekte ME.

👉 Voor een setje van 6 kaarten betaal je slechts: €10!!
👉 De prijs van 2 setjes is €18
👉 De prijs van 3 setjes is €24

Deze prijzen gelden voor zowel België als Nederland en zijn inclusief verzendkosten.

🔹Wat gebeurt er met de opbrengst?
Het geld dat 12ME hiermee ophaalt gaat integraal naar de Open Medicine Foundation, een Amerikaanse ngo die hoogstaand wetenschappelijk onderzoek naar ME financiert.

Als je voor eind november een setje (of meer!) koopt, wordt jouw bijdrage aan de OMF verdriedubbeld wegens Triple giving Tuesday (https://bit.ly/38YCJIz).

🔹 Wat doet de Open Medicine Foundation?
Zoals gezegd financiert OMF biomedisch onderzoek naar ME. Het werkt samen met topwetenschappers en heeft onderzoeksteams gelieerd aan prestigieuze universiteiten zoals Stanford en Harvard.

Inmiddels is het OMF-team uitgebreid met een ME-onderzoekscentrum in Australië, Canada en Zweden waar allerlei nieuwe studies voorbereid worden. Zowel de CEO, Linda Tannenbaum als de wetenschappelijk directeur, Ron Davis, hebben een dochter of zoon met ME en weten goed hoe invaliderend de ziekte kan zijn.

Door geld in te zamelen voor het OMF hoopt 12ME op een zo efficiënt mogelijke manier bij te dragen aan onderzoek naar ME, om uiteindelijk een behandeling voor ME mogelijk te maken.

🔹 Hoe kun je bestellen?
Stuur een mailtje naar info@12me.be met je gegevens en zij sturen de kaartjes naar je op. Je kan het bedrag overschrijven op BE80 6511 7929 2277 t.a.v. 12ME met de mededeling ‘kaartjes Delena’.

👉 Meer van het werk van Mascha is te vinden op haar website: http://www.maschadelena.nl. Ze exposeert tevens de maand oktober in de HEMA in Haarlem (NL).
👉 12ME: https://12me.be
👉 OMF: https://bit.ly/3hqOqwu

Deze tekst verscheen eerder op ME Centraal https://mecentraal.wordpress.com/2021/09/15/kaartverkoop-voor-het-goede-doel/

Een gedachte over “Kaartverkoop voor het goede doel

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s