Geen categorie

Glijdende schaal

Een nieuwe hobby betekent veel leren. Én geld uitgeven. Ik begon met een klein setje kleurpotloden maar inmiddels ben ik aan mijn tweede set begonnen met 120 kleuren. Maar omdat ik ook regelmatig met viltstiften werk, onder andere op zwart papier, kwamen daar speciale stiften bij.

En een elektrische gum.
een blender;
een burnisher;
een schetsblok;
speciaal papier;
ander speciaal papier;
nog meer speciaal papier;
een opruimwikkeldoekdinges om de kleurpotloden in op te bergen.

En toen ik dacht alles te hebben waren de eerste verfmarkers al weer op en moest ik bijbestellen omdat het halverwege een tekening gebeurde. Ik denk dat er binnenkort een extra kast op mijn kamer moet komen. En daarna staat er een ander huis op mijn verlanglijstje.

Alleen denk ik dat Mischa dan een andere vrouw op zijn lijstje zet.

8 gedachten over “Glijdende schaal

 1. Ha Martine,
  Wat een leuk blogje!
  Vooral de laatste alinea….die Mischa toch! Och, hij kan er vast wel om lachen.
  Hoe gaat het met jullie zoon? En zijn de katten nog steeds bij je in de buurt?
  Groetjes en succes met het tekenen!

  Geliked door 1 persoon

 2. Heerlijk hoe jij altijd er vol in kan vliegen, heb dat zelf ook trouwens als ik nieuwe hobby heb dan wil ik ook gelijk lekker de goeie spullen. Eens in de zoveel tijd denk ik weer aan je en kom ik weer even kijken hoe het gaat, fijn dat je er nog bent en de wereld laat meekijken. Doei tot volgende keer! 🙂

  Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s