Chronische rouw·leven met ME·rouw

De olifant

In mijn kamer staat een olifant,
een hele grote roze olifant.

Ik doe net alsof ik hem niet zie,
ik negeer hem gewoon.

Die olifant bestaat uit alles
wat ik liever niet wil voelen.

Een grote roze berg met een slurf
van rouw, verdriet en wanhoop.

En hoe meer ik hem niet zie,
hoe groter en feller hij wordt.

In mijn kamer staat een olifant,
te wachten tot ik hem zie.

Tekst en Tekening: Martine🍀

2 gedachten over “De olifant

  1. Kijk heel goed naar de olifant. De olifant is wijs en krachtig. Laat hem alles wat je niet wil zien door zijn slurf uitblazen. De olifant is een spiegel voor jou, kijk met het oog, wat je rechts getekend hebt en zie de wijsheid en kracht, misschien wordt het dan door het zonnetje linksboven een beetje lichter. Veelzeggende tekening, kanjer !

    Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s